#lättkränkt PK samhälle

Vad tänker du på när jag publicerar denna bild? Har du redan dömt mig för att vara en ytlig tjej som bara vill visa upp mig ? Tycker du det är fel att vi kvinnor vågar visa upp våra kroppar? Tycker du jag är ett dåligt omdöme för andra kvinnor? Många tänker nog så, många följer strömmen och pekar finger på människor som vågar göra det som behagar dom. Faller man inte in i normens fack så är man oftast illa omtyckt, hatad eller snackad om bakom ryggen - Det är lite så vårt samhälle funkar - och jag spyr på det!

Vad har hänt med vårat samhälle ? Ett samhälle som en gång var relativt fritt från pekpinnar. Idag höjer folk sina fingrar så fort någon stavar fel i en text, ger sitt barn en kanelbulle en onsdag, skriver ut sin åsikt i ett kommentarsfält eller sticker ut genom att bara va sig själv, publicerar en lättklädd bild.

Jag "avskyr" vårt PK "politisk korrekta" samhälle som stigit folk över huvudet. Jag är administratör i en av Sveriges största tjejgrupper "Girlsquad" med över 82 tusen medlemmar. Dagligen går jag igenom kommentarsfälten och stöter på lättkränkta människor som inte klarar av att folk uttrycker sig på ett personlig sätt, tar upp en diskussion som är lite mer tabu. Konstant blir personer påhoppade för att dom inte är politisk korrekta i sina värderingar samt sitt sätt att uttrycka sig på.

När jag växte upp kunde man tala som man ville, man hade kanske "mindre" passande uttryck för saker och ting, men folk målande in fan på väggen för de. Man kunde vara sig själv, uttrycka sina åsikter utan att bli jagad av hyenor.

Jag har alltid varit råare i mina uttryck, talar inte som vårat PK samhälle önskar att jag gjorde, jag smeker inte normen medhårs alla gånger och jag skulle aldrig ställa mig och slicka röv på samhällets värderingar bara för att passa in i mängden. Tycker jag något är fel så säger jag det, känner jag för att göra nått som andra skulle backa undan från, så gör jag det. Jag är den jag är och kommer aldrig smälta in i mängden för att bli accepterad.

Alla föds vi som original, men många av oss dör som kopior - Vad är det för liv? Varför vill vi leva våra liv så som andra anser att vi "bör" leva det. Varför ska vi tycka som alla andra för att inte bli utpekade? Nej åt helvete med sån skit.

#aldrigpk

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229