Look fantastic “juli box”

Dags för sommarens hetaste box – Juli boxen från Lookfantastic, som erbjöd produkter i original storlek. Jag tycker det är så mycket bättre när man får original storlekar på sina prenumerations boxar. Det är ändå hudvård man valt att prenumerera på och alla som “kan” hudvård vet att en testprodukt aldrig hinner visa slutgiltiga resultat, eftersom det tar ca 30 dagar innan man ser resultatet av användning av bla. hudvård. För vissa personer och produkter kan det tom. ta upp till 90 dagar – Värt att ha i tanken när ni testar ny hudvård. Jag tycker lookfantastic ska satsa mer på original storlekar i boxarna så att recensionerna av deras produkt sortiment blir mer äkta och genuint.

I månadens box får vi hela 6 stycken fantastiska produkter. Denna box tilltalade mig personligen då jag är en riktigt sucker för hudvård – Im lovin it!

Naobay De Tox Aqua Micelar Iluminating water

En multifunktionsrengöring som rengör, renar och förbereder huden för att få fuktgivande vård. Grönt te samordnat med hallon skyddar mot miljöförorening, medan citronen kommer att förena tonen och salvia och aloe vera kommer att rehydrera och lugna huden. Rekommenderas för skinn som kräver effektiv och mjuk rengöring samtidigt. Lämplig som sminkborttagare.

Aromatherapy Associates Revive Body Gel

Uppdatera omedelbart kropp och själ med de uppfriskande krafterna av essentiella oljor av Grapefrukt, Rosemary och Juniper. Denna revitaliserande gelbehandling arbetar för att jämnt ut hudens ton och struktur, stimulera cirkulation och avgiftning och lindra vätskeretentionen samtidigt som huden känns mjuk och smidig.

GLOV On-The-Go Hydro Cleanser

GLOV On-Go Hydro Cleanser är ett enkelt, effektivt och enkelt sätt att rengöra huden utan att behöva rengöra, perfekt för resor eller som vardagslösning.

Med hjälp av avancerad mikroteknik innehåller rengöringshandsken raffinerade stjärnformade fibrer upp till 30 gånger tunnare än en bomullsplatta, som har överlägsna elektrostatiska egenskaper för att absorbera smink, smuts och överflödig olja som en magnet.

Lämplig för alla hudtyper och kontaktlinser, ger den känsliga och naturligt antibakteriella handsken en lätt men ändå effektiv rengöring med en mild peeling effekt för att avslöja hud som känns friskare och vitaliserad. Använd bara sminkborttagningsverktyget med vatten för en omedelbart renad och slät hud.

70% Polyester, 30% Polyamid.

Dermatologiskt testad.

Eyeko Fat Liquid Eyeliner

Maximera utseendet på dina ögon med Eyekos Fat Liquid Eyeliner; en smidig glänsande eyeliner som skapar tunna och tjocka linjer med kontroll och precision. Berikat med konditioneringsalger, det smutsskyddade, långlivade fodret glider lätt över ögonen för en sultrig, definierad yta som håller på plats. Skapar stora, djärva linjer för en expertkonsumtion.

Elemis Hydra-Balance Day Cream

Denna ultralätta dagcreme ger kontinuerlig fukt, och hjälper till att balansera en normal till blandhud. Huden lämnas återfuktad, balanserad och smidig. Reglerar en överdriven oljeproduktion i huden och förbättrar ytstrukturen på en oren hud. Förbättrar hudstrukturen och balanserar och lugnar en irriterad hud.

Vitamasques Gold Eye Mask

Engelsk beskrivning: These eye pads are designed to plump and de-puff tired under eyes. Our Eye Pads are made using our special skin-gel material promoting superior adhesion to the skin.Hyaluronic Acid is the hero ingredient of these eye pads, providing your tired under eyes with extreme hydration.Vegan

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229