Lookfantastic – augusti boxen

Då var det dags för månadens favorit box från Lookfantastic – Augusti boxen. Hela 6 sköna produkter som passar denna sista sommarmånaden perfekt. Allt från makeup – hudvård.

Boxen innehåller produkter från märken som Luxie, Bellapierre, Doucce, Natura och Rituals.

Luxie 742 Blusher Brush

Skapa en strålande hud omedelbart med Luxie 742 Blusher Brush. Det fulla, fluffiga huvudet av syntetborst dammar produkten över kindernas äpplen för att ge dem en naturlig, rosig färg. Förvänta dig enkel applikation och en salongkvalitet. Komplett med rosaguld accenter vid handtaget.

Bellapierre Cosmetics

Det här är bellapierre cosmetics – en lyxig serie mineral-smink som är skapad med naturliga ingredienser och erbjuder ett heltäckande resultat. Lookfantastic har ett brett urval, inklusive Mineral 5-in-1 foundation och Cosmetics shimmer powder eye shadow. Hitta din favorit bland foundations, ögonskuggor, täckstoft, pennor, maskaror och mycket mer.


doucce

En läppfärg med dubbla åtgärder som kan bäras matt eller glansigt beroende på tillfälle. Tvåstegsformeln kombinerar en fullständig täckning, matfärgad basfärg och en högglans toppbeläggning som glider på utan problem för att ge en långdragen, högpigmenterad finish. Läppar verkar plumpade och skulpterade med en mång-dimensionell effekt.

Inte testat på djur.

James Read 1 Hour Glow Face and Body Mask

Bli glödande på en timme med 1 timme glöd ansikts- och kroppsmasken från James Read; en färglös expressbrun gel som skapar den naturliga solkyssade glöd på sommaren på nolltid. Snabbverkande och icke-klibbiga, resultaten är kontrollerbara; uppnå en gyllene glöd på 30 minuter, en medelbrun färg på 60 minuter och en djup brons på 90 minuter.

THE RITUAL OF HOLI Body Cream

Lev din dröm med den här näringsgivande kroppskrämen med en söt doft av lugnande flamingoblomma och superfräsch röd grapefrukt. Den upplyftande doften och silkeslena konsistensen smälter på huden och får det att kännas som om du flyter runt i en underbar dröm.

Natura Herb Infused Sheet Mask

natura HERB INFUSED facemask är packad med en mängd olika naturliga örter och vitaminer. Denna fleruppdragande mask återbalanserar hudtonen, minskar förstorade porer, ljusnar hud och ger djup fukt och näring.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229