Massagen utlöste årets panik ångest attack

Vilket dygn jag haft, har haft jordens problem med mina axlar, nacke och rygg. Efter en lång tid av utmattning och dåligt mående så har kroppen fått tagit den stora smällen. Känner mig ordagrant som 90 år i kroppen, och jag vet att det här med den psykiska hälsan att göra.

Igår kväll masserade Samir dom områdena som jag haft stora problem med den här veckan, och massagen utlöste århundradets panik ångest attack. Holy makaroni, jag mådde så piss inatt att jag bara ville krypa in i en håla och aldrig mer komma ut. Först fattade jag inte att det var massagen som utlöste den reaktionen, men så påminde Samir mig om att massage, yoga osv. kan ge den effekten om man har mycket skit som samlas under lång tid.

Jag avskyr tanken på att ett skört psyke påverkar kroppen som den gjort i mitt fall. Under en lång tid har jag haft problem med b.la - Yrsel, värk, bortdömningar, synrubbningar, magproblem, ryggsmärtor, restless legs, muntorrhet, försämrad fokus, minnesrubbningar, illamående, försämrad aptit, trötthet, sömnproblem osv. Tänk att allt detta har med den psykiska hälsan att göra. Jag hoppas i alla fall att massagen jag fick igår ska lätta lite på värken kommande dagar och att jag får en liten påfyllning av energi.

Någon av er som upplevt att ni mått dåligt efter en massage ?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229