Med den yttrandefriheten kommer även hatstormarna

Är ni rädda för att andra människor som tycka illa om eller hata er ? Har ni svårt att va er själva i form av den rädslan? Jag har verkligen inga problem med att bli hatad, jag är redan inställd på att bli det. Varför undrar ni då?

Jag är en rak och ärlig person. Säger vad jag tycker och tänker, smeker inte andra människor medhårs för att få deras medhåll och godkännande, skulle aldrig följa strömmen eller tänka 3 gånger innan jag uttrycker mig. Jag är den jag är. Och personer som funkar som jag gör, har andra personer ofta problem med. Det är obekvämt med oss som är fria i våra tankar och säger det hjärtat känner och inte det samhället förväntas av oss. Med den yttrandefriheten kommer även hatstormarna. Många har genom åren försökt tysta mina tankar utan någon större framgång. Många försöker få mig att byta fokus när jag är och nosar på saker som kan bli riktigt obekväma - Det vattnar bara min personlighet mer.

En person ville få mig att veka förvirrad nyligen, personen kunde inte haft mer fel. Man kanske tror att man känner mig, men sanna mina ord det gör man inte. Man tror att man lärt sig hur jag funkar efter att ha läst min blogg, you don't. Man vet aldrig mina nästa drag, och nej jag är inte förvirrad, det är i såna här stunder jag är som mest klarsynt, and I love it.


Gillar

Kommentarer

Wifeey
Wifeey,
Du låter som en otroligt härlig kvinna 😃
Är oxå väldigt så som du är och varit både på gott och ont haha
wifeey.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229