Midnattsol Sweden hudvård

RABATTKOD: ANGELICA20= 20% TOM. 29/9 PÅ HELA SORTIMENTET.

Äntligen kommer nu inlägget om dessa helt underbara produkter från Midnattsol Sweden. För några veckor sedan hämtade jag ut denna underbara leverans med världens bästa hudvård. Jag har använt mig av Midnattsol Sweden sedan maj månad och det är den den absolut bästa hudvårds serien jag någonsin testat under mina 33 år. Min hud är mer återfuktad, lenare, ser friskare ut och ögonkrämen har gjort mirakel på mina påsar under ögonen som jag haft problem med under hela mitt liv. Jag rekommenderar dessa produkter starkt.

BRIGHTNING PEELING GEL / NORDIC TONER / ARCTIC CLEANSING FOAM

Vi börjar med ordentlig rengöring, för en noggrann rengöring av huden är verkligen A-O för resten av basrutinen. Även väldigt viktigt för oss kvinnor som använder oss av mycket makeup dagligen. Med en noggrann rengöring så lägger sig maken så mycket bättre och håller längre under dagen.

Brightning Peeling Gelrengör du huden på djupet. lingonfröolja används här främst för sin smidighet och förmåga att ge extra lyster åt huden. Bomullsfiber och extrakt av pilträdsbark avlägsnar de yttersta gamla skikten av hornvävnad, vilket resulterar i en hud med förbättrad lyster. En kombination av riskliextrakt och honung återfuktar huden och ger en naturlig och subtil peelingbehandling.

Arctic Cleansing Foam– Cleansing Foam innehåller papayaextrakt som öppnar porerna, vilket möjliggör rengöring på djupet. Laurinsyra från kokosolja har också tillsatts på grund av dess antibakteriella verkan.

Japanska kvinnor har använt riskliextrakt i århundraden för att vårda sin hud, och vi har tillsatt riskli med anledning av den återfuktande och mjukgörande effekten som skyddar huden under rengöringen.

Nordic Toner– terställer pH-värdet och har en lugnande effekt på huden. Den är baserad på MIDNATTSOLs lingonfröolja för en skön känsla. Hyaluronsyra har tillsatts för ökad återfuktning. Pentavitin minskar den torrhet och eventuella irritation som exfolierande fruktsyror kan medföra, vilket ger en skön upplevelse av vår stärkande och balanserande Nordic Toner.

MEADOW DAY CREAM / NORTHERN LIGHTS EYE CREAM / WHITENING NIGHT CREAM / BARRIER NIGHT CREAM

Meadow Day Cream– Krämen innehåller lingonfröolja i kombination med hyaluronsyra för bättre återfuktning och en vital hud med vacker lyster. MIDNATTSOL Meadow Day Cream är berikad med ett proteinkomplex som bidrar till ökad kollagenbildning och en lätt muskelavslappnande effekt som minskar fina rynkor.

En speciell form av E-vitamin från lingonfröolja, C-vitamin och portlak som används i traditionell kinesisk medicin ger huden ett starkt antioxidantskydd.

Northern Lights Eye Cream– ögonkrämen är baserad på MIDNATTSOLs lingonfröolja som ger huden en vacker lyster och gör den mjuk och smidig. Den är vidare berikad med en kombination av ris- och jästprotein som visat sig minska mörka ringar under ögonen.

Innehåller jojobaolja som visat sig kunna stimulera kollagenbildning.

Whitening Night Cream– De essentiella omega-3- och omega-6-fettsyrorna i MIDNATTSOLs lingonfröolja är viktiga byggstenar i hudens skyddande yttre barriär.

Brightening Night Cream innehåller också MIDNATTSOLs unika och varumärkesskyddade koncept för en hud med mer lyster, TYMEDIKER™, som inriktar sig på flera viktiga delar i hudens pigmenteringsprocess. Produkten är både skonsam och effektiv. Marint kollagen har tillsatts då det stimulerar produktion av elastin, vilket gör huden mer elastisk.

Barrier Night Cream– De essentiella fria fettsyrorna omega-3- och omega-6 i MIDNATTSOL lingonfröolja är viktiga byggstenar i hudens skyddande yttre barriär. Marint kollagen har tillsatts då det stimulerar produktion av elastin, vilket gör huden mer elastisk.

Det underbara med midnattsol Sweden är att dom även fokuserat på skönhet från insidan. Detta har dom lyckats med genom att ta fram något så otroligt som sina berömda Kapslar med Lingonfröoljasom ger en bättre återfuktning, helasticitet och jämnare hud. Kapslarna tas 1–2 två gånger dagligen med mat eller dryck. Kapslarna kan gärna tas till middagsmålet då detta ger bäst förutsättningar för en god effekt.

Detta är något jag verkligen gillar eftersom dom flesta fokuserar mycket på vår utsida. Att boosta vår hud både från insida och även via utsidan ger självklart bästa effekt kan jag tycka och är otroligt tacksam att få göra just detta ihop med Midnattsol.

SUNSCREEN SPF 50+ PA+++

Det här var nog en av dom mest överraskande produkterna. En solskyddskräm (som är perfekt nu när jag snart ska åka ner till vecka Puerto Banus i Marbella). Men nu ska ni få höra om nått skojigt – Denna solskyddsfaktor har gjorts matt så att den även kan användas som bas vid applicering av makeup. Alltså kom igen tjejer huuuuuuuur awsome är inte detta? Jag älskar iden att göra en kräm som har två funktioner.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229