När branschen har sina ljusa stunder

Jag älskar verkligen många av mina kolleger i branschen. Ta Emelie Walles exempelvis, wow vilken underbar kvinna. Jag har haft sporadisk kontakt med Emelie mest gällande samarbeten på bloggen, då hon är ägare av webb shoppen Magic Steps. Men under senare tid har jag börjat få en liten mer personlig kontakt till henne “även om den fortfarande är via sociala medier”. Jag älskar att lyfta personer som Emelie då hon kommer med ett stort lass GIRL POWER. Driver 3 egna bolag och är en kvinna som inte lägger sig ner och ger upp. Tvärtom pushar hon andra kvinnor att tro på sig själva och kan konsten av – Ge och ta!

Ett exempel på de är när jag valde att lägga upp Magic steps som reklam i Flash Magazine. För mig var det en självklarhet att göra reklam för hennes webbshop då jag 1. tycker om den och har aldrig varit missnöjd med några samarbeten ihop med Magic steps. 2. för att jag gärna stöttar andra kvinnor i den här tuffa branschen där de flesta utnyttjar varandra. Som tack så fick jag ett par skor av Emelie och Magic Steps. Inget samarbete, inget krav på några länkar, hade helt enkelt inte behövt lägga min tid på att skriva något om gåvan jag fick. Men det är just de här jag tycker vi ska bli bättre på – Visa tacksamhet och inte ta allt för givet.

Ett otroligt stor tack för dom fina street skorna, dom är fantastiska. Och till alla läsare rekommenderar jag Magic Steps varmt. Det finns något som passar alla och dessutom tycker jag vi ska stödja entreprenörer som Emelie som ger oss så otroligt mycket tillbaka som denna fantastiska power Woman gör dagligen.

Skorna på bilden kan du köpa här

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229