omsvepas av tystnaden och mörkret

Fredags kvällen har slagit rot, barnen sover och jag har unnat mig en god kopp kaffe. Somnade en stund under kvällen, så jag ser fram mot en vaken natt. Fick hör av teamet i GS att älskade @Josefineofficial inte alls mådde bra idag och att hon offade under dagen. Usch inte kul när dom man älskar och bryr sig om inte mår bra. Om du läser detta hjärtat så hoppas jag att du ska vara på benen snart och må bättre än bäst.

Jag har själv varit rätt off dom senaste dagarna. Jag mår inte dåligt på något sätt, men jag har varit extra trött och inte klarat av att hålla mig vaken hela dagarna. Har somnat på eftermiddagarna och resultatet blir sömnlösa nätter. Jag vet, det är ingen bra dygnsrytm, men jag får nog ordning på det. Brukar bli såhär för mig under hösten, jag kryper in i mitt trygga bo och låter mig omsvepas av tystnaden och mörkret - Love it! Många tycker vinterhalvåret är jobbigt och blir mer deprimerade. Personligen blomstrar jag under den här tiden. Min ångest minskar, min inspiration och motivation föds på nytt känns det som. Jag är en 100% höst människa, jag trivs med mörkret och kylan. Jag har svårt för sommarens värme och alla ljustimmar. Jag kan uppskatta ljuset precis i början av våren, då brukar jag få lite tillskott i energin, men efter ett tag så tycker jag de blir jobbigt och längtar efter mörker igen. Jag vet jag är lite udda, men udda kan va bra de med.

// ha en fin fredags kväll

Gillar

Kommentarer

Ayannas
Ayannas,
Du e inte ensam om att gilla mörkret. Jag ÄLSKA mörkret och tycker det är världens underbaraste att bara sitta i ett mörkt rum o bara lyssna på tystnaden. Så nej du e inte ensam. Dessutom så tycker jag på nåt sätt att mörkret är rätt inbjudande o varmt på nåt vis. Svårt att förklara.

gå gärna in o kolla lite på min blogg. Men det är bara om du hinner ❤️❤️
nouw.com/ayannas
Jellicas
Jellicas,
Jag håller med dig och jag förstår precis vad du menar 😃 ❤️
Jag ska in och kika på din blogg. Kram
nouw.com/jellicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229