Otroligt stolt över att ha världens bästa läsare, ni är fantastiska

Svänger in och säger hej från sjukan. Det blir ingen hemgång idag, fortfarande för inflammerad i buken att dom behöver ge mig antibiotika både intravenös och i dropp *yippie vilken helg*. Så det blir ännu en natt kvar på sjukhuset. Hoppas dock att den inte blir lika sömnlös som denna natt. Har fått 3 timmars sömn i alla fall, bättre än ingenting.

Måste bara tacka för det enorma stödet och alla fina ord gentemot min man efter att jag publicerade inlägget om att han suttit i fängelse. Att det skulle nå många läsare förstod jag, men så mycket som +39 tusen på bara facebook hade jag aldrig anat. Ett tag fick jag tom. stänga av kommentarsfunktionen på Facebook i de grupper jag hanterar för jag inte hann med å besvara alla kommentarer. Jag blir verkligen rörd över hur fina ni alla är, samt otroligt glad att ni har hjärtat på rätt plats. Fler borde vara som ni - Öppensinnad och inte dömande mot människor. T.om de bästa människorna kan begå misstag, det viktigaste är att vi lär oss av dom och försöker bli bättre människor med hjälp av våra sämre val i livet.

Kärlek och respekt till er alla.

Gillar

Kommentarer

Camilla
Camilla ,
Det är du som är bäst fina Angelica. Du delar med dig öppet om vad som sker i ditt liv både i känslor och tankar. Du är ärlig och står upp för dina misstag, men du dömer aldrig någon. Du har många fina egenskaper. Kram Camilla
Jellicas
Jellicas,
Tack Camilla det värmer i hjärtat. Ni är så fina 🙏❤️ uppskattar er så mycketnouw.com/jellicas
ChristineStefferud
ChristineStefferud,
Ingen har rätt att döma en bara för att de vill och antagande <3 nouw.com/christinestefferud
Jellicas
Jellicas,
Det har du verkligen rätt i fina Christine ❤️❤️❤️nouw.com/jellicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229