Renovera mera “super för måendet”

Hej älsklingar hur mår ni ? Gud vilken fart det varit den här morgonen. Fastnade på dagis i en helt timme och pratade med underbara Lena. Jag hade lite funderingar kring ute tiderna på dagis och det sluta med att vi betade oss igenom en rad saker tillsammans. B.la Ledris utslag i händerna som vi varit till läkaren med hundra gånger känns det som. Vården har även klantat till sig så pass mycket att dom lagt in alla Ledris journaler på Luans “storebror” – Stolt skott! Ska överväga att anmäla vården faktiskt, det här har hållit på i hela 2 år nu och ingenting har blivit bättre.

Tänkte jag skulle kasta upp två bilder på nya sängen och en bild från köket. Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna, orkade inte leta efter bra vinklar i morse att fota ur samt hålla på ställa in kameran, klickade bara av och kastade in här. Får ta en dag sen när allt är 100% klart och visa resultatet. Sängen är gudomlig och sjukt stor, kanske inte syns på bilden, men den är 210 cm bred, vilket gör att hela familjen får plats utan problem. Barnen har senaste dagarna levt i sängen där dom myst ner sig under täcket och tittar på film.

Ett tips till alla mina läsare – våga göra om mellan varven. Att ha fått gå loss här hemma och kasta gamla saker som påminner om negativa perioder har verkligen gjort susen för måendet. Känns som hela familjen fått ny positiv energi av lite färgklickar på väggarna samt lite nya möbler. Jag vet att det inte är ihållande, men ibland behöver man få unna sig för att må bra för stunden. Så idag slår jag ett slag för – RENOVERA MERA !

Ha en fin da

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229