Skådespelaren Cecilia Ljungs fantastiska blogg

Vilken härlig överraskning, världens finaste Cecilia Ljung kontaktade mig idag och och sa: tjena tjena jag har börjat blogga på Nouws portal. Fantastiskt att jag kan följa älskade @cecilialjung här, något jag tycker alla mina läsare också borde göra.

För er som inte har koll så är Cecilia en av Sveriges största skådespelare - Yes det är sant "se listan över serier och filmer hon medverkat i nedan"

Jag har sedan jag var ett litet barn följt henne genom TV rutan och alltid älskat karaktärerna hon spelar. Så när vi första gången stötte ihop på ett event på Viking Line för ca 2 år sedan blev jag helt paff. Det var fina Cecilia som klev fram till mig och sa: Hej är det du som är Jellica. Det borde varit tvärtom, jag som smög mig fram till henne utan att framstå som en stalker haha. Men då vi bloggade under samma portal så hade hon uppfattat vem jag var och tog därför initiativet, vilket jag är så tacksam för idag. Jag kan med handen på hjärtat säga att hon är ännu mer fantastisk bakom filmduken än framför. En sån kvinna man bara vill slå sig ner på ett fik ihop med och dricka kaffe en hel eftermiddag och prata om livet med. Kan tänka mig att hon hade inspirerat mig otroligt mycket med sin livserfarenhet.

Eftersom Cecilia är ny här på Nouw och det kan vara en aning rörigt i början innan man kommer in i gamet, så vill jag verkligen be er att lägga till hennes blogg och följa den. Kika gärna in hos henne och ge henne ett varmt välkomnande, det förtjänar hon verkligen. Hon har roat oss i många år, låt oss ge något tillbaka.

BESÖK @cecilialjung

Massvis med kärlek till dig från mig, du är fantastisk


Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh vad roligt att hon börjat blogga här, <3nouw.com/sweetwords
Jellicas
Jellicas,
Men eller hur?? Hon är fantastisk ❤nouw.com/jellicas
sweetwords
sweetwords,
Följer hennes blogg också, =D, hon är så fin bloggarenouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229