Skillnaden - Jag har en ryggrad och du saknar en!

Läs detta inlägg innan ni fortsätter här "är att rekommendera"
Många kommer inte hänga med i detta inlägg om ni inte följt hela situationen.

Jag hade tänkt att släppa lite på det här med snurret kring den gamla portalen och dess grundare som jag reagerat starkt på, men varje dag möts jag av nya saker gällande henne och hur hon agerar, som väcker många tankar och reflektioner i mig.

Något jag tycker är en svaghet hos människor, är när man inte kan stå upp för sina misstag man gör. Alla är vi männskor, alla kan göra fel, följa strömmen ihop om att saker och ting ska gå smidigare och bättre. Jag har i min blogg under åren varit väldigt öppen med vem jag är, felen jag gjort och står upp för det alla dagar i veckan. Exempelvis de här med statistiken, ja den var fejk när jag låg hos henne. Jag blev varnad och var medveten under en tid att så var fallet. Hon kan säga nej hur mycket hon vill, försöka övertyga folk till höger och vänster och kalla mig lögnare. Men jag tror inte att personer som varit chefer över bloggportaler haft så fel när dom fått tillgång till att titta på min statistik. Även när det kommer till Instagram - Yes jag köpte på mig följare under en tid för att matcha bloggens siffror, för det var så konstigt att bloggen växte som ogräs, men ingen hittade in dit, så jag fick smått panik "tills jag fick förklarat för mig". Använder dock inte min instagram längre då jag inte finner den appen intressant. Jag har en kärlek för att skriva som ni kanske märker. Jag har istället valt att använda min gamla instagram till magasinet då jag också haft väldigt många äkta följare som jag ändå värnar om och tror är en bra bas för magasinet, samt att jag vill ha min swipe up funktion som leder folk in till nyheterna. Men att gå igenom flera tusen följare och radera dom o-äkta en för en är något som kommer ta tid, och den tiden har jag tyvärr inte haft. Men får ta det när jag får en lucka framöver med fler dagar ledig.

Jag är trött på bluffande blev bara så irriterad på hela den här grejen med min blogg och när jag låg på blogbiz portalen. Jag insåg att det aldrig handlade om mitt mående eller utmattning till varför jag tappat lusten. Jag mår likadant idag och ändå har jag tonvis med inspiration. Det var alla lovord, siffrorna som inte stämde och förvirringen varför interaktionerna minskade trots att statistiken ökade. Jag har mindre besök på bloggen nu, men så mycket mer interaktioner" som är äkta tack och lov.

Hur som helst, sen jag la ut mina tankar och funderingar kring allt och visade er bevis på att jag inte snackar skit i mitt senaste inlägg, så har den här grundaren bara grävt sin grop djupare. Igår klev hon in på min blogg och kallade sig "Blondinbella" och la upp en kommentar om det här med instagram "se prints längst ner i inlägget". Varför kalla sig för blondinbella när man på 1 sekund fick fram exakt vem som låg bakom kommentaren - Så otroligt pinsamt. Stå upp för vem du är istället, precis så som jag står upp för vad jag tycker om allt som kommit fram + mina egna misstag. Du glömmer bort en viktig sak när det kommer till mig - Jag har inga problem att stå upp för saker jag sagt eller gjort. Det är nått jag lärt mig under livet - Alla kan göra fel, kan säga en eller två saker för mycket, men stå alltid upp för det i slutändan. Vissa kanske kommer se ner på dig och tänka "hur kunde du", andra lyfta på hatten och ge dig respekt för du vågar erkänna.

Dina "anonyma / blondinbella" kommentarer säger mer om dig än om mig. Jag är rakryggad medan du saknar ryggrad.

Skillnaden mellan dig och mig är att jag skriver på min blogg "rätt eller fel" låter jag vara osagt, men jag tycker om att ventilera här. Jag har aldrig dragit in någon i denna soppa som du startat. Tvärtom, folk har läst mina inlägg och reagerat och kontaktat mig "inte jag dom". Du däremot letar upp varje människa på din bloggportal och börjar varna dom för mig, sprider ord om att jag skulle vara en lögnare, pushar dom till att polisanmäla mig - För vad undrar jag? för att jag säger vad jag tycker och vad som kommit fram? För prints som jag varit noga med att dölja personen i fråga? För mina åsikter där inga andra namn dragits in "förutom portalen och företag" som jag ifrågasätter om dom är medvetna? Har du någonstans på vägen bett någon om ursäkt för att du varit otrevlig, inte svarar på deras frågor, blockerar dom, kontaktar dom och snackar skit om personer dom inte ens känner, pratat om folks diagnoser eller hotar på mail om att sprida rykten och förstöra för folk som inte klappar dig medhårs? För opassande saker du skrivit på nätet till folk? Nää..

Du ska vara rekryterare för en bloggportal, och bara för att jag som bloggare skriver ett inlägg som handlar om hur "du" sköter de jobbet, så drar du in alla bloggare på din portal privat, så oproffsigt. Du påstår nu att alla "dina" bloggare polisanmält mig efter mitt inlägg. Dina bloggare, när fick du ägande rätt över människor och deras bloggar?

Polisanmäl mig, gå ihop er 100 personer eller fler "be dina 179 fejkade konton på bloggportalen göra en anmälan också". Det förändrar inte allt jag hittat och kommit på om dig. Jag har en och annan sak att visa upp i ett förhör med polisen om dom skulle kalla mig. Polisanmälningar skrämmer mig inte bara så du vet. Hade det skrämt mig hade jag antagligen inte skrivit detta inlägg eller låtit dom andra legat kvar. Hade jag själv trott på att polisen skulle agerat så hade jag kontaktat dom gällande dig. Men polisen ger aldrig effekt, däremot vill jag varna folk med mina inlägg och det har gett bra mycket mer effekt än om något Gustav nere på polisstationen skulle ta sig ann ärendet.

Du kanske skulle ta ledigt 1 vecka, sätta dig ner och rannsaka alla dina år på nätet, fundera över för och nackdelar. Jag har gjort det "mer än en vecka". Jag kom fram till väldigt många bra saker - Sluta låtsas, skit i statistiken och var äkta, våga vara ärlig, tänk inte så mycket på vad andra tycker och tänker, mindre samarbeten och förbättra innehållet istället. Du skulle behöva göra desamma, och i ditt fall - sluta dra in folk som inte har med detta att göra. Om dom skulle reagera på något jag skrivit så får dom kontakta mig på egen hand, du behöver inte mata dom med "dina" känslor och ilska. Känns rätt trist att folk inte får lov att skaffa sig egna uppfattningar.

Ha en fin dag, det ska jag ha !

Ps. dessutom har inte flashmagazine 230K , utan 23K.

Gillar

Kommentarer

Christoffer
Christoffer ,
vilken feg jävla typ att inte kunna kommentera i sitt egna namn.
Sandra
Sandra,
Uppskattar att du är ärlig och kan stå upp för dina misstag. Det är inte många som kan det. Just därför som jag tycker så mycket om din blogg! Du är grym. Skickar en stor kram ♥️sxerosen.wordpress.com
Jellicas
Jellicas,
Tack fina sandra .. ingen är perfekt, inte jag heller. I hela den här sörjan så har jag känt en befrielse att bara få berabeta mina egna misstag också. Nu kan jag släppa alla gammal skit och gå vidare med ett "bättre jag". Kramis ♥️nouw.com/jellicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229