Stolt samarbetspartner till “Stockholm International Fashion Fair”

Godmorgon världens finaste läsare, hur mår ni? Jag mår prima förutom en nacke och spända axlar som har halv ihjäl mig. Kan vara min dåliga ställning när jag sitter och jobbar framför datorn större delen av dygnet. Jag har vår stora i Mac 27 tums dator som står prydligt på ett arbetsbord med bra datorstol, men ändå envisas jag med min lilla Mac Air liggandes med kuddar bakom ryggen i sängen. Måste börja använda andra datorn mer om jag ska sitta såhär hela dagarna så jag spar på kroppen. Var faktiskt och knäckte rygg, höfter och nacke för några månader sedan och då sa han till mig att jag hade typiska problem som alla får som jobbar just framför datorn och blir stilla sittandes, kroppsställningen är tydligen super viktig.

Hur som helst.. igår var det Luans födelsedag, men idag kommer mormor hit och firar. Ska under dagen försöka städa i ordning lite här hemma, just nu är det rörigt, hade inte orken att storstäda igår kväll. Det blir en del jobb med tidningen också. Igår blev vi officiellt samarbetspartner för Stockholm International Fashion Fair, så roligt att magasinet på så kort tid lyckats. Vi kommer synas med vår logga under fashion dagarna i Stockholm, vilket är en fantastisk möjlighet för magasinet att sättas på kartan. Men vi är fortfarande i behov av rätt personer nu för att få ordentlig fart på allt. Som jag skrivit tidigare är jag en kreativ bomb, men jag är långt ifrån kunnig på allt som rör ett magasin. Jag hoppas att det finns dom där ute som ser magasinets potential och vill vara med i att bygga på något hållbart för framtiden.

Med det sagt så ska jag sträcka lite på kroppen och fortsätta dagen. Blir en stor kopp kaffe till och en lång skön dusch. Hoppas ni får en fantastisk torsdag allesammans.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229