Tillbaka efter ett behövligt uppehåll

Som ni märkt har jag haft ett längre uppehåll från bloggen. Det var tom. så jag funderade på att faktiskt stänga ner den och lägga min fulla fokus inne i magasinet och enbart ha en redaktörsblogg att engagera mig i. Men som den elit bloggaren jag varit i 14 år nu, kunde jag inte säga hejdå. Istället lösenordsskyddade jag bloggen under en tid och spenderade jul och nyår med min familj och tog mig en funderare. Har varit super skönt att bara fokusera på hemmet, barnen, relationen mellan mig och min man. Jag har tankat mig själv med massa positiv energi och känner mer lugnare än på länge.

Ibland behöver man verkligen pausa sociala medier och bara leva i det verkliga livet. Jag har haft väldigt svårt att göra det innan, men på senare tid har jag lyckats stänga ner och skita i vad folk tycker om att jag försvinner. Tidigare stressade jag rätt mycket i mina pauser, oroade mig för statistiken, oroade mig för att inte bli bjuden på event osv. Men jag har lärt mig en sak - Inget är något värt om man mår dåligt och är stressad. Bättre att vara i harmoni med sig själv och sitt liv, än att leva det genom statistik och status.

Jag. tror man lyckas som bäst när man på riktigt älskar det man gör. Många krigar dagligen på sociala medier för att "bli någon". Man vill vara störst, snyggast, bäst och mest framgångsrik, men man glömmer lätt bort att vara sann mot sig själv och njuta av dom små sakerna i vardagen. Jag ska bli bättre på det.

Gillar

Kommentarer

Tess
Tess,
Alla behöver pauser någongång vännen, även jag! Så glad att du är tillbaka och jag är tillbaka på nouw - yäjjjj 🤩😍❤️blondinas.se
Jellicas
Jellicas,
Hej Tess 😃 givetvis behöver vi de. Sociala medier har tendens att sluka tid enormt mycket. Det är viktigt att sätta stopp ibland och njuta av det riktiga livet också <3 Kram på dig fina nouw.com/jellicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229