Tradebanco – TB-BOXEN 2018

Sån där bloggpost man bara avgudar att öppna. Från bästa Tradebancofick jag den efterlängtade TB-BOXEN. Boxen var fylld med en massa roliga nyheter som b.lakommer säljas på bästa lykosom jag också har samarbete med. Jag har blivit bortskämd med en rad roliga nyheter, här under kan ni se vad som snart kommer ut i butik.

Green Tea – Alyssa Ashley

Alyssa Ashley Green Tea är en fräsch och energigivande parfym med den vitaliserande basnoten från grönt te. Parfymen doftar ljuvligt med en fyllig blandning av gröna teblad och bergamott, lime och jasmin samt viol och iris.

Babyliss – Make up cleaner

En borstrengörare för alla typer av makeupborstar. Snabb, effektiv och hygienisk rengöring.

1 Tvätta borsten i rikligt med tvålvatten. 2 Dra borsten över borstrengörarens olika räfflor för att få bort gamla makeuprester. 3 Skölj borsten med rikligt med rent vatten och låt den torka.

Babyliss – Mini make-up sponges

Små makeupsvampar för applicering av foundation. Mer precision.

1 Fukta svampen 2 Doppa svampen i foundation och applicera genom cirkulära rörelser 3 Tvätta av svampen efter användning i tvålvatten och skölj ur.

Eyebrow Shaper

Hittade inte produkten hos Lyko, men ska bli kul att testa dom. Jag använder dessa ögonbryns knivar rätt duktigt faktiskt. Tycker dom är mycket smidigare och lättare att använda än något annat. Finns b.laandra varianter att köpa på apoteket.

Deborah – Instant maxi volume

Även denna mascara fanns inte i lager än, men kommer inom kort. Jag har verkligen behövt en ny mascara och denna ska bli riktigt kul att testa. Jag använder mig aldrig av lösögonfransar, så oftast behöver jag en mascara som ger mina naturliga en mer maxad effekt. Kanske kan denna bli en ny favorit – uppföljning kommer

Police – The sinner woman bodylotion

En mjuk och härligt doftande kroppslotion som lämnar din hud med doften av Police The Sinner Love The Excess EdT. Den förmedlas som en syndig, lekfull och förförisk doft och passar den fartfyllda och nyfikna kvinnan! Doften öppnar upp med noter av svarta vinbär och syrligt äpple som leder till hjärtat av frisk apelsinblomma och jasmin. Allt avslutas sedan i en bas av len vanilj, tonkaböna och cederträ.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229