Twistshake super rea / 51% rabatt

Vilken fantastisk start på den här fredagen, i samarbete med Twistshake kan jag nu dela med mig av en personlig rabattkod som ger alla mina läsare 51% på hela twistshakes sortiment. Använd min personliga rabattkod: JELLICASSE51

Jag har under 1 veckas tid nu använt mig av dessa fantastiskt snyggt designade nappflaskor "i glas" till mina pojkar.

Twistshake nappflaska i glas är tillverkad i borosilikatglas som är extra tåligt och väger lätt. Nappflaskan är ergonomiskt utformad för bästa grepp och omsluts av ett skyddande, BPA-fritt och avtagbart silikonhölje som skyddar de små händerna mot värmen.

Jag är super nöjd med flaskorna och vågar faktiskt säga att det är dom bästa flaskorna som vi ägt sedan pojkarna kom till världen. Jag älskar designen och skyddet runt flaskan som ger barnen ett stadigt grepp samt skydd mot värmande drycker. Mest av allt måste jag slå ett slag för designen. Tidigare flaskor har oftast varit färgglada och i plast. Flaskorna börjar lätt lukta illa och jag har verkligen tröttnat på alla dessa färger överallt haha. Jag gillar stilrena färger och med denna design matchar barnens flaskor resten av inredningen här hemma - I know lite ytlig måste man få va ;)

Följ twistshake på instagram

#twistshake

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229