Vad gjorde jag utan dig?

Vad gjorde jag utan dig i mitt liv? Du är den som alltid pushar mig framåt, tror på mig i alla lägen och älskar mig för den jag är. Det bästa jag vet är när du säger: Angelica du är som vackrast utan smink, när du går hemma i en vanlig t-shirt och mjukisar. Det får mig alltid att känna mig extra fin när jag väl gör mig i ordning för att ta mig ann Stockholms nattliv ihop med dig. Du har alltid sett till att ta hand om mig, se till alla mina behov och lite därtill. Jag vet att du gör så gott du kan och det räcker gott och väl för mig. Jag ser hur du kämpar i motvind många gånger för att vi ska ha det så harmoniskt och bra som vi kan ha det. Du är en fantastisk människa när man väl kommer dig inpå livet. Du är inte bara min älskade man, du är även min bästa vän och världens bästa pappa till våra två pojkar.

I 9 år har vi stått stadigt vid varandras sida. Vi har stött på både med och motgångar, men har alltid tagit oss igenom dom och står alltid starkare i vår relation än innan. Med åren har vi funnit varandra på ett djupare plan än i början, och detta pga. att vi alltid valt att stå stadigt när det stormar. Du har varit klippan i stormen för mig det här året under min utmattning som jag med snigelfart återhämtar mig från. Jag vet ingen människa som hade stått ut så som du gör, du är helt enkelt otrolig på alla sätt och vis. Det är inte många par i dagens samhälle som hade orkat så länge som vi gjort. Men vi är gamla själar du och jag, med ett modernt utseende. Vi tänker annorlunda kring relationen och förpliktelserna man har gentemot varandra. Det har varit avgörande i många situationer.

Att du är en fantastisk pappa till våra barn är något jag inte kan tacka dig tillräcklig för. Jag har aldrig tidigare sett en man så involverad och kärleksfull med sina barn som du är. Du leker och tar dig ann dom som att morgondagen vore vår sista. Vi sticker ut lite som föräldrar pga. våra intressen, men vi får allt att funka ändå och det är här som du är stöttande och bäst. Stunder när jag velat ge upp, har du alltid stått bakom och sagt åt mig att fortsätta framåt. Tack för du finns älskling, jag älskar dig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229