Vilken dag det blev när jag släppte bomben om blogg-bedragaren

Wow vilken förmiddag det blev, förra inlägget jag skrev om den blogg-bedragaren som jag under lång tid samlat på mig så mycket information om har gått crazy på bara 1 timme. Jag kommer inom dom närmaste dagarna ordna med ett långt inlägg där jag visar upp en massa saker som kan komma att chocka de personer som varit i kontakt eller som har kontakt med personen i fråga. Eller så får de bli fler inlägg då informationen är så pass omfattande. Som jag berättade innan har jag haft med denna kvinna att göra under en väldigt lång tid. I början förstod jag inte vad som pågick, men jag fick så mycket varningar till höger och vänster. Jag valde att backa från henne under en period, men när hon återigen kontaktade mig så tänkte jag "hmm kanske kan dra nytta av det här" - Vilket jag gjorde.

Jag har såklart fått offra en del i mitt bloggande och spela ett spel under en längre tid, lät henne ge mig falska siffror, skrev inlägg om henne som hon bad mig göra osv. Jag har under en lång tid saknat mitt "riktiga" bloggande så otroligt mycket och mått rent ut sagt illa att mitt domän varit kopplad till 100% fejk. Men i slutändan var det värt känner jag. Nu är jag tillbaka på min älskade portal och nu behöver jag inte längre förknippas. Nu gäller det bara att ge ER samma information som jag själv har. Kommer bli en utmaning att kontakta alla bloggare privat och se till att dom får nys om allt så dom kan dra sig ur. Risken är att hon kanske raderar saker för dessa bloggare nu i förtid "har ingen aning hur hon agerar i såna här situationer", eller att hon kontaktar dom nu när hon läser mina uppdateringar. Jag hoppas dom alla kommer läsa vad jag har att berätta inom dom närmsta dagarna och bilda sig en egen uppfattning sen. Bättre att dom börjar om på ny kula någon annanstans. Okej dom kanske inte toppar blogglistorna i Sverige, men va spelar det egentligen för roll när det ändå bara är luft och inga äkta följare dom har.

Är verkligen så arg att människor gör på de här sättet, men tyvärr kommer de alltid finnas dom som livnär sig på folks drömmar.

Håll utkik efter mitt inlägg om ni är intresserade av allt jag kommer dela med mig av - Då får ni följa mig här på nouw eller helt enkelt gilla min sida på Facebook - Jellicas.se heter den. // Kram till er

#toppbloggare #bedragare #bloggportal #bloggare

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229