Vill du hota mig? Då kan vi ta det öppet här - jag står upp för ALLT

Godkväll älsklingar hur har dagen varit? Min har varit fantastisk. Först och främst så vill jag säga: det är så skönt att vara tillbaka här på Nouw. På 3 dygn har 8,5 tusen läsare hittat in "på riktigt", vilket känns fantastiskt. Och en annan sak som glädjer mig är att min älskade vän Josie klättrar på listorna med mig --- > @Josefineofficial .

Har lite funderingar efter dagen som gått med tanke på mina tidigare inlägg. Jag har inte nämnt några namn, trots detta har jag fått ta emot "privata hot" på min mail under kvällen. Där hotar man mig med att sprida privata konversationer och koka ihop en normal diskussion mellan två vänner till "skitsnack" samt hotat om att kontakta alla event bolagen och se till att jag inte ska bli bjuden igen "svartlista mig helt enkelt". Jag har även fått hot om att anmäla mig för förtal, vilket inte håller då jag inte nämnt några namn på verken företag eller person "så dum är jag inte". Så att personen ifråga ens valt att hota mig utan fakta känns ju rätt korkat. Tänk om allt jag skrivit inte ens handlat om dig? Då ser det ju jävligt dumt ut att en "affärsperson" kliver in på folks privata mail och hotar dom med privata saker för att man "antar". Va skulle samarbetspartners till dig säga om den saken? Tror inte de hade sett så bra ut kanske. Jag kan ha fel, dom kanske uppskattar det beteendet av någon dom valt att investera i.

Personligen är jag bara en simpel bloggare som kom på hur jag blev lurad på min bloggstatistik och en massa andra saker. Och Om någon lurat mig med fejkad statistik, lurar andra med desamma och en massa mer saker som jag lämnar osagt än så länge, då har jag rätt att ventilera av mig på min blogg. Så länge jag inte nämner några namn så får jag skriva om vad som helst.

Men fortsätt hota, förstör relationer, om det får dig att sova bättre om nätterna så feel free, jag ska inte stå i din väg. Tycker bara det är konstigt om du nu vill sprida saker som "skitsnack", varför har du inte gjort det tidigare? Varför kom den skopan nu för? Gör det dig till en bättre person som undanhållit den skiten så länge? Kom igen, vi båda vet att du bara använder de där mot mig för att du är riktigt förbannad över att jag kommit på dig och nu vill du ge igen och sänka mig till varje pris. Be my guest

Tur att jag inte är den enda som kommit på saker om dig.. Om jag inte minns fel så har även Blondinbella en gång i tiden skrivit om dig och en raaaaaaad andra bloggar också. Företag har inte haft så mycket positivt att säga om dig heller. Din Flashbacktråd är 58 sidor lång och annan information inte så vacker att titta på.

Ingen är felfri "inte jag heller". Jag är en simpel tjej, sjukskriven pga. ett hård liv, haft skulder, varit i en relation som haft sina stormigaste dagar, suttit på behandlingshem, testat droger i tonåren, snattat som liten, snackat skit som man sedan ångrar, hamnat i drama... You name it.. jag är en helt normalt tjej OCH JAG STÅR FÖR DET! Så det finns inget du kan säga om mig, till mig eller till någon annan som jag inte kan stå upp för själv.

Vi kan ta hela den diskussionen nu om C om du vill? "väljer att skriva C av samma skäl som att jag inte nämner dig", men kontakta henne privat så förstår hon varför jag skyddar hennes namn här inne. Ja jag berättade till dig under ett vänskapligt samtal där vi skrattade och skojade, hur jag, C och Samir blev en aning fulla och att jag reagerade på att hon gränslade mig i soffan. Jag blev ställd och visste inte inte hur jag skulle reagera i den situationen, vilket jag berättade för dig för att få en feedback på. Har jag tyckt illa om henne för det? NEJ, har jag uppskattat henne, JA! Hade det varit ett problem för mig så hade jag utan tvekan tagit det med henne själv, men det var aldrig ett problem. Och ja det finns folk som varnat mig det stämmer, backade jag från henne? Nej jag fortsatte umgås för jag uppskattade vänskapen och hade kul, sen gled vi ifrån för jag gick in i en sämre period. Men du ska veta att fler har varnat mig för dig, så känn dig hedrad. Folk har säkert blivit varnade för mig med, så bra var det med den saken - TYPISKT DEN HÄR VÄRLDEN, ALLA HAR ÅSIKTER OM ALLA!

Vill du springa till henne och slänga fram hoten du skrev till mig ikväll, gör det. Vill C säga upp vänskapen med mig så har hon all rätt och jag förstår henne i såna fall det var fel att jag tog upp dom tankarna med dig, borde kanske inte ha gjort de, men gjort är gjort och jag kan inte ändra på den saken nu. Hälsa henne att hon gärna få läsa min blogg om hon vill och bilda sin egna uppfattning. Men hade jag varit C så hade jag också ifrågasatt dig och varför du kommer såhär över 1 år senare och kastar upp en sån sak till henne och vinklar det som skitsnack - Vad gör de dig till, ÄRLIG? Nej du vill bara sänka mig för allt jag vet om dig, och nu greppar du alla halmstrån du kan, tom. privata saker. Jag är i alla fall ärlig helt öppet och säger JA jag pratade med dig om det, och nu vänder du det mot mig för att jag kommit på hur du bedrar både företag och privatpersoner. Ingen fara jag kan ta den smällen

Du kan kalla mig ryktesspridare, du kanske ska börja med att titta dig själv i spegeln som för senast två dagar sedan satt och skrev skit om dina bloggare till en person - Yes vi fick höra om det tyvärr. Det var ju professionellt. Är så glad att jag lämnat.

Och du istället för att du kontaktar C och event bolag och behöver skriva så fingrarna gör ont - ge dom adressen in hit så lägger jag upp mailet här istället, då får dom både dina ord och mina på samma gång så slipper det bli så snurrigt. C kanske väljer att se ner på mig och avsky mig "jag får ta den smällen", event bolagen kanske stryker mitt namn, då får de bli så, jag kommer fortsätta vara ärlig och stå upp för saker och ting oavsett. Lika bra att alla som rör sig runt dig får se vad dom har att vänta sig om dom sätter sig emot dig eller kommer på dig. Hade jag varit dom som ligger under dig i dagens läge, hade jag lagt benen och kutat åt andra hållet. Varna dom hur mycket du vill från mig, förr eller senare kommer dom också undra varför deras siffror är så höga, men interaktionerna = noll. Kanske tar dom tanken ett steg längre och börjar undersöka saker in i minsta detalj, och då kommer dom fatta att allt jag skrivit om här inne har varit sanning. Och du oroa dig inte, jag kommer inte skriva ditt namn här på bloggen även om jag skriver av mig, ditt namn är inte ens värt att nämnas här inne.

Ha en bra kväll det ska jag fortsätta ha

Gillar

Kommentarer

Josefineofficial
Josefineofficial,
Älskade Angie, säg till mig, vem har aldrig sagt något som man senare ångrat? Guuuud alla de orden vi sa om varandra hahaha, sånt händer och det är mänskligt. Tack så enormt mycket för varningen, jag trodde aldrig detta och är fortfarande enormt chockad! Stå på dig, du är starkare än alla ❤nouw.com/josefineofficial
Jellicas
Jellicas,
Jag vet, mänskligt att vi öppnar oss om saker till dom vi tycker om och håller kära. Skillanden mellan dig, mig och många andra är att vi inte sprider privata saker, speciellt inte när det är vi som gjort bort oss. Men heeeey sånt är livet. Det är nog inte första och sista gången man råkar säga en sak för mycket för att sedan behöva stå upp för det och be om ursäkt. Tur att du själv insåg en massa innan du blev indragen du med ❤ ❤ ❤ älskar dig och YES MAM jag står på mig, sanningen vinner alltid i längden
nouw.com/jellicas
Jellicas
Jellicas,
Sandra jag läste ditt PM och ja du har rätt ♥️ nouw.com/jellicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229