“Wibo Makeup” är nylanserade i Sverige

Jag gästade för ett tag sedan Stockholm Beauty Week där jag fick kontakt med Wibo makeupsom visade upp det senaste inom skönhet / makeup. Bland annat deras premium box med det sommarens nyheter. Sa vi att all makeup är vegansk? Hörde vi ett amen?

Jag fick med mig en box med sommarens nyheter, och wow vilket fantastiskt innehåll jag fick bekanta mig med. Allt från Liquid lipstick i 4 heta nude nyanser, Glow spray, baking powder, highlightning base, nagerlack m.m.

I boxen medföljde en vacker sommarkrans att använda till sommarens festligheter. Färgerna på förpackningarna går i en fräsch ljusrosa ton och ger den där extra sommarkänslan.

Wibo Liquid lipstick

Intensivt pigmenterad läppstift som ger effekten av ultra matt finish. Dess utmärkta och flätande textur garanterar noggrann täckning, och chili-extraktet förbättrar synligt läpparna, gör dom fylliga. Läppstiftet finns i fyra Nude färger.

Wibomood baking powder

Ett underbart transparent löst puder innehållande collagen som jämnar ut och gör huden sammetslen! De små collagen partiklarna lägger sig fint där de behömvs och gör huden jämn och ger en ultrasen finish! Pudret doftar vanilj

Wibomood Glow Babe Spray /

Wibomood Highlightning BaseSetting spray som innehåller papayaextrakt som gör huden mjukare, ljusare och smidig. Skyddar din makeup och skapar ett osynligt skyddsskikt. Ger ett subtilt glow och skyddar sminket i 24 timmar!

Flytande highligthning bas med en delikat krämig konsistens. Förbättrar avsevärt sminkets hållbarhet. Innehåller extrakter av kiwi, grapefrukt och marina alger. Perfekt för varje typ av hudfärg, ändrar inte grundfärgen. Produkten appliceras på rengjord hud direkt efter dagcreme,

Wibomood Contouring Duo Brush

En mångsidig sminkborste – DUO. Perfekt till konturering och blending. Två olika penselformer, breda och smala, kommer att underlätta applicering på olika delar av ansiktet. Med ergonomiskt handtag som är bekvämt och stabilt. Borsten är självklart gjord av syntetiskt hår.

Gillar

Kommentarer